Keitä me olemme?

Tarinamme

Timbor Oy on vuonna 2020 perustettu remontteihin ja rakennustöihin erikoistunut yritys. Ydintiimin muodostavat omistajat ja kokeneet rakennusalan ammattilaiset, Atte ja Timo. Päätimme yhdistää voimamme ja molempien laajan kokemuksen rakennusalalta. Toimimme pääasiallisesti Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Kokemusta on jo kertynyt Timolla jo yli kolmen vuosikymmenen ja Atella yli kahden vuosikymmenen ajalta. Haluamme palvella asiakkaitamme monipuolisella osaamisella ja luotettavalla ammattitaidolla.
Timbor rakentaminen

Miksi valita meidät?

Meille laatu ja asiakkaan auttaminen ovat tärkeintä. Uskallamme antaa suosituksia ja vinkkejä ammattilaisen näkökulmasta esimerkiksi sisäremonttien toteutukseen, kuten esimerkiksi kalusteiden, värien ja materiaalien valintaan. Paras lopputulos syntyy huolellisesta suunnittelusta ja hyväksyttyjen materiaalien käytöstä.

Ymmärrämme tarpeesi

Toteutamme rakennus- ja remonttitarpeesi monipuolisesti ja joustavasti. Haluamme auttaa asiakkaitamme oikeaan ja kestävään valintaan.

Luotettavaa kotimaista työtä

Meillä on pitkä kokemus ja osaamme tehdä oikeita valintoja. Haluamme palvella asiakkaitamme monipuolisella osaamisella.

Teemme asiat sovitusti

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä! Saat meiltä pitävän hinta- ja aika-arvion urakasta, jonka jälkeen alamme ripeästi töihin. Huolehtimme laadusta aina suunnittelusta loppusiivoukseen.

Tarjoamme luotettavaa kotimaista rakennuspalvelua

Kerro meille remonttisuunnitelmistasi. Tulemme paikan päälle käymään ja annamme ilmaisen arvion.

Tiimimme

Timborin ydintiimin muodostaa Atte ja Timo. Meillä on laaja kokemus kodin remonteista, taloprojekteista ja hirsirakentamisesta. Lisäksi käytettävissämme on laaja yhteistyöverkosto, jonka kanssa voimme toteuttaa laajemmatkin rakennusprojektit sujuvasti alusta loppuun.

Timbor on luotettava kumppani

Olemme mukana VastuuGroupin Luotettava Kumppani -ohjelmassa (ent. tilaajavastuu.fi). Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla. Näin varmistat, että tilaat työsi luotettavalta yritykseltä, jonka tiedot ovat kunnossa.

Yhteistyö-
kumppanimme:

Vieritä ylös