Omakotitalon kiinteistönhuolto Pirkanmaalla

Luotettavaa talohuoltoa vuosien kokemuksella

Teemme talonhuoltoa yksityisille ja taloyhtiöille vuosisopimuksella. Meiltä saat esimerkiksi omakotitalon tarkastukset 2-4 kertaa vuodessa. Putsaamme rännit ja teemme muut yleiset kunnossapitotyöt.
friends, dog, pet

Valitse talollesi luotettava huoltaja

Talonhuollon palvelumme sopii sinulle, jos sinulla on omakotitalo ja haluat varmistaa, että pysyy kunnossa, tai kun et itse jaksa tai kerkeä tekemään kaikkia huoltotoimenpiteitä.

Normaalit huoltotyöt, kuten nurmikon leikkaaminen, lumityöt ja pienet pintaremontit lisäävät turvallisuutta ja parantavat asumisviihtyvyyttä.

Omakotitalon isännöinti tekee elämästäsi helpompaa

Omakotitalon ja pihapiirin kunnossapito vaatii jatkuvaa ja säännöllistä huolenpitoa. Laiminlyönnin seurauksena talon kunto rapistuu ja kiinteistön arvo lähtee laskuun.

Omakotitalon isännöintipalvelut varmistavat sen, että talosi säilyttää arvonsa. Jos haluat asua omassa kodissasi mukavasti pitkään, me autamme sinua mielellämme.

Timborilla et maksa turhasta.​

Paikallista palvelua Pirkanmaalla

Omakotitalon isännöinti

Timbor on paikallinen ja ketterä toimija, ja toteutamme kiinteistön ylläpitopalvelut kattavasti, vaivattomasti ja luotettavasti. Teemme työmme laadukkaasti ja aina tarpeitasi kuunnelleen.

Me hoidamme puolestasi omakotitalon ulko- ja pihatyöt, kuten katon puhdistuksen, nurmikon leikkaamisen, lumityöt ja rännien puhdistamisen.

Saat halutessasi kaikenkattavan talohuollon joko jatkuvalla vuosisopimuksella tai kertatilauksina. Huoltotyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Tarkistamme talosi kunnon vuosittain tai 2-4 kertaa vuodessa ja kerromme, mitä huoltotöitä kannattaa tehdä lähiaikoina ja pitemmällä aikavälillä.

Voit nukkua yösi rauhassa kun tiedät, ettei sinun tarvitse huolehtia talosi kunnosta ja huoltotoimista.

Kyllästyttääkö lumityöt, kausihuollot tai talkoot?

Asutko omakotitalossa tai taloyhtiössä? Tarjoamme talonhuoltoa yksityisille ja taloyhtiöille kertaluontoisesti sekä joustavalla vuosisopimuksella. Palveluun kuuluu esimerkiksi lumien pudotukset katolta, piha-alueen lumityöt sekä omakotitalon tarkastukset. Teemme puolestasi kaikki yleiset kunnossapitotyöt.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Vieritä ylös