Palvelumme

Kyllästyttääkö lumityöt, kausihuollot tai talkoot?

Asutko omakotitalossa tai taloyhtiössä? Tarjoamme talonhuoltoa yksityisille ja taloyhtiöille kertaluontoisesti sekä joustavalla vuosisopimuksella. Palveluun kuuluu esimerkiksi lumien pudotukset katolta, piha-alueen lumityöt sekä omakotitalon tarkastukset. Teemme puolestasi kaikki yleiset kunnossapitotyöt.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Osaavaa remontointia ja rakentamista vuosien ammattitaidolla

Toteutamme remontteja kaikenkokoisille tilaajille sisä- ja ulkoremonteista lähtien. Teemme myös aliurakointia talotehtaille ja muille rakennusliikkeille tarpeen mukaan. Erityisesti heiniämme ovat huoneistoremontit, keittiön asennukset, saunaremontit, kylpyhuoneremontit, lattian asennustyöt, listoitukset ja laatoitukset sekä ulko- ja hirsirakentaminen. Asiakaskuntaamme kuuluu kotitalouksia, yrityksiä ja talotehtaita sekä omakotitalojen omistajia.

Remonttipalvelut

Toutetamme keittiöt, pesuhuoneet, saunat, maalaustyöt, lattiat, tapetoinnit ja muut huoneistoremontit. Uudistamme peltikatot, tilikatot, huopakatot, ulkoverhoukset ja maalaukset sekä ikkunat ja ovet.

Ikkunat

Meiltä saat remontointiin ja rakentamiseen soveltuvat laadukkaat ja energiatehokkaat Lammin® Ikkunat. Ikkunat tehdään mittatilaustyönä juuri sinun kohteeseesi sopivasti haluamillasi ominaisuuksilla ja väreillä.

Ovet

Käytämme oviremonteissa laadukkaita ja hyvin lämpöä pitäviä Suomalaisiin olosuhteisiin kehitettyjä Lammin® Ovia. Valikoimasta löytyy niin lämpöulko-ovia kuin terassi-, parveke-, varasto- ja palo-ovia.

Rakennuspalvelut

Rakennamme terassit, roskakatokset, aidat, autotallit, hallit, kesämökit, hirsirakennukset ja omakotitalot vuosikymmenien kokemuksella.

Kiinteistöhuollon palvelut

Teemme talonhuoltoa yksityisille ja taloyhtiöille vuosisopimuksella. Meiltä saat esimerkiksi omakotitalon tarkastukset 2-4 kertaa vuodessa. Putsaamme rännit ja teemme muut yleiset kunnossapitotyöt.

Putkipalvelut

Meiltä onnistuu putkityöt monipuolisesti. Vaihdamme keittiöiden ja pesuhuoneiden hanat ja teemme kodinkoneiden asennukset joustavasti. Viemäröinnit onnistuvat meiltä suoraan ja sähkötyöt yhteistyökumppanin kautta.

Maarakennuspalvelut

Teemme talojen ja rakennusten pohjat, salaojien kaivamisen, nurmikot ja pihakivetykset ammattitaitoisesti. Rakennamme terasseja, laitureita ja grillikatoksia.

Muu rakentaminen

Otamme asbestinäytteet ja kosteustarkastukset ja huolehdimme näytteiden analysoinnin laboratorioon. Meidän ja yhteistyöverkostomme kautta onnistuu useimmat rakentamisen palvelut, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Oletko suunnittelemassa remonttia tai rakentamista?

Ota yhteyttä meihin ja mietitään yhdessä parhaiten sopiva ratkaisu tarpeisiinne!

Näin homma etenee meidän kanssamme

Remontin tarpeessa?

Kun kotisi kaipaa remonttia, ota rohkeasti yhteyttä! Timborilla et maksa turhasta. Laske tarjous hintalaskurilla tai soita meille ja kerro remonttitarpeistasi tai suunnitelmistasi.

Ilmainen arviointikäynti

Tulemme tarvittaessa paikan päälle arvioimaan remonttitarpeet ja suosittelemme toteutustapaa. Kysymme sinun mielipidettäsi ja rohkenemme myös antaa suosituksia toteutustavasta.

Tarjous

Saat meiltä pitävän tarjouksen toiveitasi vastaavasta urakasta ja tiedät aina etukäteen kuinka paljon remontti tulee kustantamaan. Kysy meiltä myös kalusteet edulliseen pakettihintaan!

Työmaa / urakka

On aika kääriä hihat! Aikataulutamme työmaan ja sovimme yksityiskohdat. Toimintamalliimme kuuluu selkeä yhteydenpito sekä työn hoitaminen laadukkaasti ja aikataulussa pysyen.

Asiakastyytyväisyys

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas, koska se on meidän molempien etu. Haluamme, että nautit uudesta toimivasta ratkaisusta ja näyttävästä toteutuksesta!

Pyydä tarjous

...

Yhteystiedot

Puhelin:

044 243 2290

Sähköposti:

myynti@timbor.fi

Remontit ja rakennusprojektit vuosien ammattitaidolla

Toteutamme remontteja kaikenkokoisille tilaajille sisä- ja ulkoremonteista lähtien. Teemme myös aliurakointia muille rakennusliikkeille tarpeen mukaan. Eriyisesti heiniämme ovat hirsimökit, keittiön asennukset, kylpyhuoneremontit, lattian asennustyöt, listoitukset ja laatoitukset. Remontteihin liittyvät sähkö- ja putkityöt onnistuvat meidän ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme kautta, joten sinun ei tarvitse erikseen etsiä tekijöitä ja neuvotella aikatauluista ja hinnoista.
Terassi tuo viihtyvyyttä kesään

Terassi lisää viihtyvyyttä ja on käytännöllinen lisätila rivitalon tai omakotalon pihalle. Katettu terassi on mukava paikka sadepäivänäkin. Toteutamme avoterasseja, grillikatoksia ja muita piharakennuksia.

Viihtyisä sauna on turvallinen ja toimiva

Mikäpä sen parempaa kuin löylyt omassa saunassa? Saunan viihtyvyyteen ja turvallisuuteen kannattaa panostaa. Saunan kaakelit, lauteet ja kiuas on vaihdettava aika ajoin. Saat myös materiaalit ja tarvikkeet meidän kauttamme!

Remontilla uutta ilmettä kotiin

Huoneistoremontit nostavat asunnon arvoa ja tuovat kotiin uutta ilmettä! Toteutamme keittiöremontit, lattiaremontit, tapetoinnit, maalaukset ja muut pintaremontit toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä remonttiarvio!

Ulkoverhous suojaa taloa ja nostaa sen arvoa

Ulkoverhous kannattaa uusia mieluummin enemmän kuin myöhemmin. Kunnostettu ulkoverhous antaa siistin ensivaikutelman ja suojan kodillesi. Ulkoverhous ei vain näytä hyvältä, vaan myös nostaa talon arvoa ja tuo säästöjä.

Vieritä ylös