Ota yhteyttä

Autamme sinua mielellämme!

Ole rohkeasti yhteydessä meihin kaikissa rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä asioissa. Autamme ja opastamme mielellämme sinua kysymyksissäsi jo urakkasi suunnitteluvaiheessa. Tarjoamme myös talonhuoltoa yksityisille ja taloyhtiöille vuosisopimuksella. 

Osoitteemme:

Timbor Oy
Kisakatu 19, 44200 Suolahti

Yhteystiedot:

044 243 2290 (Atte)
myynti@timbor.fi

Laskutus:

Timbor Oy
Kisakatu 19
44200 Suolahti
Y-tunnus: 3113155-6

Timbor on luotettava kumppani

Olemme mukana VastuuGroupin Luotettava Kumppani -ohjelmassa (ent. tilaajavastuu.fi). Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla. Näin varmistat, että tilaat työsi luotettavalta yritykseltä, jonka tiedot ovat kunnossa.

Kiinnostuitko? Hyödynnä osaamistamme remontissasi.

Kysy meiltä miten toteuttaisimme juuri sinun remontin tai rakennustarpeesi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Suunnittelen remonttia. Maksaako työarvio?

Työarvio on ilmainen. Tulemme paikan päälle keskustelemaan remonttisuunnitelmastasi ja arvioimaan toteutusta. Suosittelemme mielellämme sinulle parasta toteutustapaa ammatilaisen otteella. Aina kannattaa soittaa ja kysyä arvio!

Pystyykö seiniä kaatamaan niin että saan avokeittiön?

Seinä pitää aina ensin tarkistaa, onko kyseessä kantava seinä. Jos kyseessä on kantava seinä, voidaan selvittää saadanko tehtyä palkki. Tähän vaikuttaa myös huoneen korkeus.

Milloin kattoremontti kannattaa tehdä?

Merkkejä kattoremontin tarpeesta on kupruileva tai hilseilevä pelikatto, maalin irtoaminen ja koholle nouseet naulat. Tiilikatossa sammaloitunut katto voi estää katon kuivumisen ja saattaa päästää vettä läpi. Vanhan katon kunto kannattaa tarkastuttaa. Voit pyytää meidät arvioimaan kattosi kuntoa.

Voiko saunaremontissa muuttaa kiukaan paikkaa?

Kiukaan paikkaa voidaan usein muuttaa. Tulosähkön paikka määrää kiukaan paikan, joten muutos voi vaatia sähkötöitä, mutta onnistuu. Seinämateriaalit on myös muutettava, jotta kiukaan voi sijoittaa eri paikkaan.

Pystyykö hirsitalon alimmaisen hirren vaihtaa?

Kyllä pystyy. Hirsitalon alimman hirren voi vaihtaa, eikä koko taloa tarvitse purkaa! Soita meille ja kysy lisää.

MInkälaisen lattiamateriaalin valitsen kotiini?

Parketti ja puulattia on kestävä valinta, mutta vaatii kunnossapitoa. Vanhan tai naarmuuntuneen parketin voi usein hioa ja käsitellä uudennäköiseksi. Laminaatti on usein edullisempi vaihtoehto, mutta se ei vaadi huoltoa. Laatta lattia kestää kovaa kulutusta ja toimii erityisen hyvin keittiössä ja eteisessä. Laattojen alle on hyvä asentaa lattialämmitys.

Yhteistyö-
kumppanimme:

Vieritä ylös